Nikos Zisis Fenerbahçe / Nikos Zisis - Vikipedi - Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four.

Nikos Zisis Fenerbahçe / Nikos Zisis - Vikipedi - Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four.. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. 29 aralık 2014 pazartesi 23:09. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Obradovic'in de anadolu efes maçı sonrası transferini doğruladığı yunan oyun kurucunun transferinin akşam saatlerinde resmen.

28 aralık 2014 pazar 11:37 bu haber 228 kez okundu. 29 aralık 2014 pazartesi 23:09. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. By eurohoops team / info@eurohoops.net.

Los equipos turcos se refuerzan para el Top16: Heurtel y ...
Los equipos turcos se refuerzan para el Top16: Heurtel y ... from www.solobasket.com
Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. Keşke calathes ya da heurtel gelseydi ama zisis de kötü oyuncu değil. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Fenerbahçe ülker, unics kazan'ın yunan oyun kurucusu nikos zisis renklerine bağladı. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Zisis'in işlemleri pazartesi akşamına kadar yetiştirilerek thy avrupa ligi top 16'da oynaması sağlanacak. By eurohoops team / info@eurohoops.net.

Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti.

Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis: Sabah saatlerinde i̇stanbul'a gelen yunan oyun kurucu nikos zisis, fenerbahçe tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin. 28 aralık 2014 pazar 11:37 bu haber 228 kez okundu. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Ligde ve avrupa'da yoluna devam eden fenerbahçe ülker kadrosunu yunan guard nikos zisis'le güçlendirdi. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Fenerbahçe'den açiklama takımımız fenerbahçe ülker, kadrosunu avrupa basketbolunun en önemli ve tecrübeli oyun kurucularından biri olan nikos zisis ile güçlendirdi. Fenerbahçe ülker'e transfer olduğum için çok mutluyum. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu.

Nikos zisis artık türkiye'de oynayacak. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Zisis, 2004 ve 2005 yıllarında yunanistan all star organizasyonunda da yer aldı. Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis: Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four.

Nikos Zisis'ten Emeklilik Açıklaması | Eurohoops
Nikos Zisis'ten Emeklilik Açıklaması | Eurohoops from images.eurohoops.net
Fenerbahçe ülker yeni bir transfer daha yaparak nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis artık türkiye'de oynayacak. Nikos zisis, unics kazan ile birlikte 2014'te rusya kupası'nı kazandı. Eurohoops'un haberine göre fenerbahçe, kazan'a 600 bin. Fenerbahçe ülker'in yeni transferi nikos zisis i̇stanbul'a geldi. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Fenerbahçe ülker, unics kazan'ın yunan oyun kurucusu nikos zisis renklerine bağladı. Trinchieri'nin saha içindeki yardımcısı olan zisis, fenerbahçe maçı öncesinde sitemize konuştu.

Obradovic'in de anadolu efes maçı sonrası transferini doğruladığı yunan oyun kurucunun transferinin akşam saatlerinde resmen.

Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. 16 ağustos 1983, selanik, yunanistan), yunan profesyonel basketbol oyuncusudur. Trinchieri'nin saha içindeki yardımcısı olan zisis, fenerbahçe maçı öncesinde sitemize konuştu. Biraz yorgunsunuzdur diye tahmin ediyorum… nikos zisis: Sabah saatlerinde i̇stanbul'a gelen yunan oyun kurucu nikos zisis, fenerbahçe tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ülker, 'yüzüklerin efendisi' lakabıyla anılan nikos zisis ile sezon sonuna kadar anlaştı. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Zisis'in işlemleri pazartesi akşamına kadar yetiştirilerek thy avrupa ligi top 16'da oynaması sağlanacak. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. Obradovic'in de anadolu efes maçı sonrası transferini doğruladığı yunan oyun kurucunun transferinin akşam saatlerinde resmen.

Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four. Born august 16, 1983) is a greek former professional basketball player who last played for aek athens of the greek. Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı.

Zisis Fenerbahçe'ye Gitmek İstiyor" - Spor
Zisis Fenerbahçe'ye Gitmek İstiyor" - Spor from foto.haberler.com
Nikos zisis, son olarak 2014 dünya kupası'nda yunanistan formasıyla mücadele etti. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Nikos zisis artık türkiye'de oynayacak. 28 aralık 2014 pazar 11:37 bu haber 228 kez okundu. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Türkiye basketbol ligi takımlarından fenerbahçe ülker, yunan oyun kurucu nikos zisis'i kadrosuna kattı. Nikos zisis kariyerine fenerbahçe ülker'de devam edecek. 1 at fenerbahçe ülker since:

Obradovic'in de anadolu efes maçı sonrası transferini doğruladığı yunan oyun kurucunun transferinin akşam saatlerinde resmen.

Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz. Yüzüklerin efendisi nıkos zısıs ve fenerbahçe. Fransız oyuncu thomas heurtel'i anadolu efes'e kaptıran fenerbahçe ülker. Sabah saatlerinde i̇stanbul'a gelen yunan oyun kurucu nikos zisis, fenerbahçe tv mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ülker, nikos zisis için kulübü unics kazan'la anlaştı. Nikolaos nikos zisis (alternate spelling: Nikos zisis artık türkiye'de oynayacak. Fenerbahçe ülker'de forma giyen nikos zisis, almanya ligi ekiplerinden brose basket bamberg ile el sıkıştı. Fenerbahce player talked about the participation of his team in the final four. Fenerbahçe ülker'in yeni transferi nikos zisis i̇stanbul'a geldi. Giriş:29 aralık 2014 17:16 güncelleme:27 nisan 2021. 16 ağustos 1983, selanik, yunanistan), yunan profesyonel basketbol oyuncusudur. Yunan oyuncu bu gelişmeyi twitter hesabından duyurdu.

Yüzüklerin efendisi nıkos zısıs ve fenerbahçe nikos zisis. Nikos zisis'e fenerbahçe ailesine hoş geldin der, fenerbahçe ülker formasıyla sonsuz başarılar dileriz.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code